PG De Wijngaard

Borculo, Geesteren, Gelselaar, Haarlo

psalmproject

Psalm Pasen met The Psalm Project: uniek concert in deze regio!

Zondagavond 4 maart geeft The Psalm Project een gratis concert in de Gereformeerde Kerk inGeesteren. Het concert begint om 19:30 uur. The Psalm Project werkt regelmatig mee met Nederland Zingt en hun composities worden ondertussen reeds over de landsgrenzen gezongen. Als opmaat naar Pasen wilden ze heel graag tijdens hun concerttour naar Geesteren komen met “Psalm Pasen”. Uniek om dit mee te maken, temeer The Psalm Project in deze regio zelden een concert geeft.

De Psalmen nemen ons mee door de diepe dalen van het leven, maar kunnen ons ook laten uitzingen van vreugde. The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieën van het Geneefse Psalter tot hedendaagse composities. Daardoor wil The Psalm Project de Psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden en recht doen aan de vaak prachtige melodieën en bekende melodieën van het Geneefs Psalter.

Dit concert wordt georganiseerd door PG de Wijngaard en de Zangdagavondcommissie in samenwerking met Zingen in de Kerk (een initiatief van de Protestantse Kerk) en Kerk in Actie. Wil je verzekerd zijn van een plek: gratis tickets zijn te reserveren viawww.zingenindekerk.nl Ook zijn gratis tickets verkrijgbaar bij de kerk op de avond zelf.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om dit prachtige en inspirerende concert, bij te wonen!

 

© Copyright 2018, PKN De Wijngaard. All Rights Reserved.