actie4kids-folder2017-600x850

De actie waar je van een lege schoenendoos een onvergetelijk cadeau maakt voor een kind!

Een mooi moment om om te zien naar de ander.

Vul zelf of eventueel samen met (klein)kinderen een schoenendoos. Het is een leuke en zinvolle activiteit waarbij je een kind laat weten dat er aan hem of haar gedacht wordt.

Voor kinderen in arme landen en moeilijke omstandigheden is die schoenendoos een onvergetelijk cadeau.

Versier een schoenendoos en vul deze met toiletartikelen, schoolspullen en speelgoed.

Kijk in de folder of op internet wat voor spullen in de schoenendoos kunnen.

U/jij doet toch ook weer mee?

Alle schoenendozen verzamelen wij op zondag 5 november in de gereformeerde kerk Geesteren tijdens de Oogstdienst (Wijngaarddienst).

Of als je deze zondag niet kan, elke woensdagochtend in de Instuif of bij Marja Raben Het Patronaat 46, Borculo of Ina Oltvoort Tieberinkweg 1, Gelselaar.

Laten we samen met elkaar zorgen voor een mooie verzameling schoenendozen.

© Copyright 2017, PKN De Wijngaard. All Rights Reserved.