Reisleiding :                     Co Janssen, Borculo en Henk Gerritsen, Goor

Gewijzigde data:            woensdag 1  - 10 mei 2019 - Reisduur : 10 dagen

Overnachtingen:           Almunecar 5 nachten Hotel Almunecar Playacalida

Rota 4 nachten Hotel Playaballena

Prijs afhankelijk van het aantal deelnemers rond € 1500,00 (inclusief vlucht, vervoer, hotels, maaltijden entrees etc...)

TWEE COSTA'S EN DRIE STEDEN

Afbeeldingsresultaten voor AndalusieAndalusië kent prachtige, kilometerslange stranden aan de Costa del Sol (Middellandse Zee) en de Costa de la Luz (Atlantische kust). Tijdens deze boeiende reis verblijft u aan beide kusten, van waaruit u de regio verkent. U vindt dan steden met magnifieke monumenten uit de bloeitijd van het Moorse en 16e -eeuwse Spanje: Sevilla, pracht en praal aan de Guadalquivir, Cordoba met de unieke Mezquita kathedraal en Granada met het imposante Alhambra. Daarnaast ontdekt u schilderachtige witte dorpjes, die als parels in het landschap liggen en de smaken van de regio, zoals sherry, gedroogde ham en sinaasappels. Een uitstapje naar de Britse sfeer in Gibraltar, maakt uw beleving compleet.

Informatie en opgave (voor 1 februari): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook voor belangstellenden buiten PG De Wijngaard is er de mogelijkheid om met ons mee te gaan. Aan het begin van de maand februari moeten wij aangeven of de reis door kan gaan en  hoeveel vliegtuigstoelen we daadwerkelijk nodig hebben. Graag hoor ik van u/jou of je interesse hebt om mee te gaan.

Elke woensdagochtend van 10.00-11.30 uur is de Instuif open voor iedereen die even om een praatje verlegen zit of gewoon zin heeft in koffie of thee. Van harte welkom om binnen te lopen. De deur staat open voor iedereen!

De verwachtingen waren hooggespannen, veel werk is er verzet om alles in goede banen te leiden. Heel veel stoelen waren er klaargezet, vele kopjes stonden al klaar en iedereen was in afwachting van wat er ging gebeuren. De kerk was versierd met een prachtig liturgische bloemstuk waar de vijf gemeenten werden verbonden in een veelkleurig bloemstuk om de veelkleurigheid van de gemeente aan te geven.

En wat werd het een feest. De acte van vereniging is aan het begin van de dienst in het bijzijn van de notaris getekend door de voorzitters en de scriba’s van de plaatselijke gemeenten, vijf stenen zijn aan elkaar gekoppeld en zijn zo symbolisch het beeld van Protestantse Gemeente De Wijngaard.

IMG2679 IMG2727

Daarna een feestelijke dienst waarin we veel konden zingen, maar ook samen mochten nadenken wat het betekent om zout van de aarde en licht in de wereld te zijn als gemeente. Een muziekgroep heeft prachtige muzikale intermezzo’s gespeeld en de kinderen kwamen met een mooie slinger binnen met poppetjes die hand in hand een verbinding maken

We sloten af door ook de zegen te ontvangen terwijl we elkaar de hand op de schouder legden om zo onze verbondenheid te laten zien.

Koffie, thee en limonade met een petit-four maakte het extra feestelijk.
We kijken terug op een bijzondere dag, die een nieuw begin is voor onze Protestantse Gemeente De Wijngaard.
Meer foto’s van deze dienst, FotoAlbums

© Copyright 2019, PKN De Wijngaard. All Rights Reserved.