PG De Wijngaard

Borculo, Geesteren, Gelselaar, Haarlo

Reisleiding :                     Co Janssen, Borculo en Henk Gerritsen, Goor

Gewijzigde data:            woensdag 1  - 10 mei 2019 - Reisduur : 10 dagen

Overnachtingen:           Almunecar 5 nachten Hotel Almunecar Playacalida

                                           Rota 4 nachten Hotel Playaballena

Prijs afhankelijk van het aantal deelnemers rond € 1500,00 (inclusief vlucht, vervoer, hotels, maaltijden entrees etc...)

TWEE COSTA'S EN DRIE STEDEN

Afbeeldingsresultaten voor AndalusieAndalusië kent prachtige, kilometerslange stranden aan de Costa del Sol (Middellandse Zee) en de Costa de la Luz (Atlantische kust). Tijdens deze boeiende reis verblijft u aan beide kusten, van waaruit u de regio verkent. U vindt dan steden met magnifieke monumenten uit de bloeitijd van het Moorse en 16e -eeuwse Spanje: Sevilla, pracht en praal aan de Guadalquivir, Cordoba met de unieke Mezquita kathedraal en Granada met het imposante Alhambra. Daarnaast ontdekt u schilderachtige witte dorpjes, die als parels in het landschap liggen en de smaken van de regio, zoals sherry, gedroogde ham en sinaasappels. Een uitstapje naar de Britse sfeer in Gibraltar, maakt uw beleving compleet.

Informatie en opgave (voor 1 februari): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook voor belangstellenden buiten PG De Wijngaard is er de mogelijkheid om met ons mee te gaan. Aan het begin van de maand februari moeten wij aangeven of de reis door kan gaan en  hoeveel vliegtuigstoelen we daadwerkelijk nodig hebben. Graag hoor ik van u/jou of je interesse hebt om mee te gaan.

© Copyright 2019, PKN De Wijngaard. All Rights Reserved.