PG De Wijngaard

Borculo, Geesteren, Gelselaar, Haarlo

Het college van Kerkrentmeesters is bezig met het invoeren van een digitale agenda voor de bijgebouwen van onze kerken. Deze agenda is bedoeld voor het reserveren van een (vergader)ruimte ten behoeve van kerkelijke of aanverwante zaken. Op deze wijze heeft iedereen een beter inzicht van wat er beschikbaar is of wanneer een ruimte bezet is. De digitale agenda vindt u onder het kopje Locatie in de grijze balk onder aan de website

 

Doel digitale agenda?

Wij willen het reserveren van een ruimte makkelijker maken. Zowel voor u als gebruiker, maar ook voor de beheerder. Voor allebei betekent dit dat men een reservering c.q. bevestiging van huis uit kan regelen. Hiermee hopen we duidelijk te maken welke ruimte wanneer in gebruik is. Tevens denken we daarmee te voorkomen dat een ruimte voor een andere activiteit in gebruik is genomen. In de digitale agenda staat bij de ruimtes het aantal personen vermeld, waar het voor bedoeld is. Hiermee kunt u de ruimte reserveren die past bij de grootte van de groep.

 

Hoe werkt het?

Aan dit bericht is een handleiding toegevoegd die verduidelijkt hoe u kunt zien wanneer welke ruimte in welk gebouw beschikbaar is. Tevens is er een voorbeeld hoe u de ruimte kunt reserveren. Een reservering verloopt via de mail en u ontvangt altijd een bevestiging van de beheerder als er een ruimte voor u is vastgelegd.

 

Tijdstip invoering?

Vanaf nu kunt u gebruik maken van de digitale agenda. Op dit moment alleen nog maar voor de Instuif. Dit doen we om eventuele kinderziektes uit het programma te halen. Begin april a.s. zal er ook een digitale agenda zijn voor de Schephuve en de Stoave. Voor vragen of opmerkingen neem dan contact op met de beheerder. Contactgegevens beheerder Instuif vindt u op de laatste bladzijde van de Wijnpers of op deze website.

 

Het college van Kerkrentmeesters.

© Copyright 2019, PKN De Wijngaard. All Rights Reserved.