PG De Wijngaard

Borculo, Geesteren, Gelselaar, Haarlo

logozorgzaammaatje-

Corona update:
 
Vanwege de huidige situatie rondom het corona virus worden er nog geen nieuwe zorgvragen in behandeling genomen.

 

In het voorjaar van 2016 is het 'zorgzaammaatjes-project'  in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo gestart. Sinds die tijd is er al vaak een beroep gedaan op een zorgzaammaatje. Het project van de gezamenlijke kerken uit Borculo e.o. blijkt duidelijk in een behoefte te voorzien.

De hulpvragen zijn zeer divers, bv. helpen bij het doen van boodschappen, ondersteuning bij de maaltijd, vervoer bij ziekenhuis bezoek of zomaar wat gezelligheid bieden bij eenzame mensen. Ook kan de vraag gesteld worden om de mantelzorger te ondersteunen, zodat zij of hij er even uit kan. Soms zijn de hulpvragen van korte duur, anderen worden ingezet voor vaste taken.

Door de toenemende vraag om hulp zijn we op zoek naar mensen die een paar uurtjes over hebben om zich in te zetten als maatje.

Lijkt het u/jou wat om op deze manier de medemens te ondersteunen of heeft u een hulpvraag neem dan contact op met één van de coördinatoren Ida Straver 06-12928284 of Gerrie Schrijvers 06-20452774

In vakantie periodes bij geen gehoor tel: 06-12158846

Mailen kan ook; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Meer informatie, zie de folder hieronder.

 

© Copyright 2021, PKN De Wijngaard. All Rights Reserved.